Cautare

Parteneri

SC Inter Korex SRL

http://www.fainadepizza.ro

Infiintata In anul 1994, Inter Korex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta In Bucuresti.

Compania Inter Korex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate din gama fainurilor dedicate, importate din Ungaria si Italia. Firma noastra are un personal de 8 angajati si o bogata experienta pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate In domeniul de activitate al firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre.

si pentru ca Inter Korex S.R.L. stie ce Inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.


Shavelli amenajari interioare

http://www.shavelli.ro

Amenajari si decoratiuni interioare


Bricheti ecologici

http://www.bricheti.ro

Alternativa perfecta pentru lemnul de foc !


El Burro

http://www.elburro.ro

Distributie torturi si prajituri


Webart Software - Aplicatii web personalizate

http://www.wart.ro

Servicii de web design, graphic design, aplicatii client - server (e-business, e-commerce, etc.), aplicatii interactive, prezentari multimedia, web hosting, consultanta IT


Web design, creare site Bucuresti